Bemutatkozás

 

Cégünk elődje 1992-ben alakult és azóta foglalkozott nyomdaipari kivitelezéssel, beléptető-kártyák valamint alapanyagaik és kiegészítőik gyártásával, forgalmazásával. A növekvő igények kiszolgálása érdekében a kibővített tevékenységi kör működtetésére 2003-ban - kizárólag magyar tőke bevonásával - létrehoztuk a Monterosa art Művészeti, Kereskedelmi és Kommunikációs Ügynökség

Az immáron 15 éves piaci jelenlétünknek köszönhetően a megszerzett szerteágazó szakmai tapasztalat mellett egyedülálló, széleskörű és megbízható kapcsolatrendszert is kiépítettünk. Partnercégeink segítségével összetett, többféle kivitelezési eljárást és szakértelmet igénylő projektek teljes körű lebonyolítását és koordinálását is elvégezzük, felelősséget vállalva a komplett gyártási folyamatért, a minőségi követelmények és határidők betartásáért. Megbízóink részére igényeiknek megfelelően lehetőséget biztosítunk arra is, hogy közvetlen kapcsolatot létesítsenek a velünk szerződéses kapcsolatban álló - az évek során kipróbált és rendszeresen alkalmazott - kivitelezőkkel és személyesen követhessék nyomon a különböző munkafolyamatokat.

Ha nincsenek konkrét elképzelései, pusztán a célokat ismeri, munkatársaink a kivitelezésen túl szaktanácsadással is segítik munkáját a megfelelő kommunikációs csatornák és eszközök kiválasztásában. A Monterosa art Kft. nem riad vissza a rendhagyó, extrémnek tűnő kihívásoktól sem. Ha megtisztel bennünket bizalmával, Önnek is tálcán kínáljuk a megoldást!